+45 3020 1748   |   info@vhslivsstilsundhed.dk
  |     |  

Om

Om VHS Livsstil & Sundhed

En virksomhed med erfaring

Vi gør hverdagen lettere
VHS Livsstil & Sundhed arbejder på en del konstant, positiv udvikling og erfaring. Siden opstart har vi betjent en lang række glade og tilfredse klienter, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på- mod.

Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi har valgt, ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af ydelsens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du en uforpligtende snak, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Vi har samarbejde med professionelle kosteksperter
Uhmahro Cadogan Adjunct Professor
Lene Hansson – Kostekspert
Kenneth Carlsen – Træningsekspert
Henrik Boserup – Opskrifter
Saseline M.v.

Mission & vision

Vi har altid specialiseret os i kost og sund livsstil. Vores primære ekspertiseområder ligger i kostvejledning og rådgivning inden for motion til private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at hjælpe med andre specialopgaver, som lever op til kundens forventning, men som samtidig også er omkostningsbesparende for vores kunder.

Virksomheder-Netværk
Da statistikken viser for mange sygedage i medarbejderstaben, tilbyder vi at komme og holde et foredrag.

Dette foredrag vil tage ca. 1 time

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer alle forventninger.